Vrhunske erotske priče za sve erotske sklonosti
Erotske priče
Blog
ponedjeljak, srpanj 3, 2006
KLASIČNE EROTSKE PRIČE Dok sam usnama obrađivao njen klitoris, divljački mi je natezala kurčinu za koju sam mislio da će puknuti. Počelo mi se crniti pred očima od užitka. Sara je vrištala od zadovoljstva, a zidovi u polupraznoj prostoriji samo su pojačavali krikove njezina užitka

- Stanko jebi ga… ovog ljeta ništa od tvog Brača. Stigla nam je ponuda od “Aroluxa” koju ne možemo odbiti. Ali, ako nam upali ovaj “deal” idemo na kolektivni godišnji na Kubu, pardon Kubanke, ili Mallorcu, Ibizu… gdje god se već dogovorimo, ja plaćam… - mrmljao je sam sebi u bradu moj debeli šef Miro, pokušavajući mi usput podići raspoloženje maštanjem o zategnutim crnkinjama koje kao jedva čekaju da im u krilo slete nekakvi jebači s Balkana.
- Čekaj, čekaj ..! - povikao sam za njim ne vjerujući svojim ušima. - Miro, zar ti to ozbiljno… sada kad sam već sve dogovorio s onim svojim Bosankama od lani. Pa one će biti duboko razočarane, a to ti u prijevodu znači da sam zauvijek “doviđenja”. Znaš kakve su. Nema više ševe u plićaku, pušenja na plaži i ostalih čuda koje možeš raditi u troje. Znaš i sam da one neće ostati suhe samo zato jer mene nema. Kad malo razmislim možda bi i ti mogao sa mnom, a ovi Francuzi će i na jesen biti u igri… - davao sam sve od sebe da ga odvratim od tog posla.
Ali Miro je samo slegnuo ramenima, pogledao me u oči i tužno, ali smrtno ozbiljno, uzvratio.
- Full te kužim stari, ali ako nam ovo propadne stavljamo ključ u bravu. A onda Stanko moj, svoje Bosanke i Brač možeš zauvijek prekrižiti. Definitivno! Razumiješ? - zaključio je tonom na kojeg nisam imao pravo prigovora.

Tog sparnog popodneva osjećao sam se malo je reći grozno. Depresija me prala kao srednjoškolca kojemu su zabranjeni izlasci, a vani ga nestrpljivo čeka napaljena fufica iz 3. c s kojom ima dogovoren siguran ubod. Poslije posla otišao sam pravo u market po pet-šest piva s namjerom da tugu utopim u alkoholu, gledajući prvo kolo Bundeslige. Schalke i Borussia, fuj… ni sto golova tu ne pomaže. Neodlazak na Brač, pa to je ravno katastrofi, mislio sam.  U ovo ljetno vrijeme gledati gomilu muškaraca kako trče za loptom umjesto da na plaži uživam u ljepotama koje nam turizam donosi. Vrelim Bosankama, malim i velikim sisama, preslatkim guzovima, slanim, mokrim, znojavim i preplanulim strankinjama i njihovim pažljivo obrijanim mufovima, i glatkim, ćelavim tijelima... uh, sama pomisao da to propuštam dovodila me do očaja. Ne ponoviti tako jednostavno, a strasno naslađivanje pod vrelim suncem, u danima kada se seks može dobiti bez puno priče, bez puno novaca i na obostrano zadovoljstvo… Došlo mi je da zaplačem…

Potpuno znojan i utučen ušao sam u klimatizirani market, podigao glavu i ugledao njih dvije. Rasne tridesetgodišnjakinje čija sam imena saznao kasnije i zauvijek ih dobro upamtio. Monika i Sara. Tako se zvao moj budući rajski vrt u kojemu smo postojali samo nas troje, troje seksom zarobljenih ovisnika o vlažnim užicima.

Po njihovom glasnom razgovoru na nekakvom narazumljivom jeziku, svijetlijoj puti i crvenkastoj kosi procijenio sam da vjerojatno dolaze iz Nizozemske ili neke još sjevernije zemlje. Hihotale su se i razmazivale jedna drugoj kremu za sunčanje po izluđujuće dugim i izazovnim  nogama, koje su se na prozračnim natikačama s visokim potpeticama činile još dužima. Utjerivale su to mirisno ulje sve više i više po bedrima, zavlačeći si klizave ruke ispod bezobrazno kratkih minica… Klima uređaji učinili su svoje. Iz znojnih majičica s otvorenim leđima bubrile su slatke, male, našiljene bradavice. I sve to usred trgovine na očigled zgranutih sredovječnih kupaca… Sjećam se, Sara mi je u jednom trenutku, onako u prolazu čak i namignula, ali ja sam samo složio facu kao da odgovaram -“razumijem vas potpuno. Biti mlad, bezbrižan i lud je super, ali ja sam sada potpuno nemoćan i nisam stanju dijeliti vašu ludost i vašu radost…” Onako očajan nisam ih mogao ni gledati jer sam vjerovao da su takve žene namijenjene nekon drugom. One o kojima sam maštao i tako su bile na Braču.

Produžio sam do odjela s alkoholnim pićima. Dok sam tupo blejao u palete piva i odlučivao da li uz depresiju i Bundesligu bolje ide Karlovačko ili Ožujsko, neka me nježna ruka obujmi oko struka. Prvo sam pogledom odmjerio ruku koja me nije puštala, a kad sam se uvjerio da se radi o ženi okrenuo sam se  i ugledao Sarine svjetlucave okice i nezaboravan, mio osmijeh.

- Hi! Reci... š...što trebaš... mislim... what you need? - zbunjeno sam promucao, dok mi je pogled bio zakovan u njezino prekrasno  pjegavo lice naglašenih kostiju i diskretno nabacanog make up-a. Kroz nešto tanje, ali luđački izazovne usne, nazirao se slatki mali jezik kroz kojega je Sara provukla blještavi okrugli dragi kamen. Nikad nisam stajao tako blizu žene s piercingom na jeziku i u trenutku sam postao opijen.  Svoj sam kurac već vidio među njenim bijelim zubima i maštao o tome kako ga polako gricka i oblizuje moja naježena jaja. U trenutku mi se digao kao rijetko do tada i malo je nedostajalo da svršim, ali stvarno svršim.
Dok sam se, onako zbunjen, pokušavao sabrati, ona je započela razgovor:

- Zašto tužan? - progovorila je Sara na iščašenom hrvatskom, što me potpuno izbacilo iz takta. Ne čekajući moj odgovor nastavila je natucati o tome koja je ovdje najbolja piva i kako ne smijem biti nesretan… Pogled mi je odmah zapeo na njezinim bradavicama koje su me  dovodile u napast. U trenutku mi je došlo da joj strgam to malo odjeće i jebem je do besvijesti pred svima u trgovini, među paštetama, čokoladama, pivama…

-Voliš pivo, nogomet? - nastavila je s ispitivanjem, a ja sam zbunjeno klimao glavom, ni trenutka ne prestajući misliti samo o tome kako bi joj ga redom stavljao u svako rupicu naizmjence, pa tako valjda desetak puta ili više. Počeo me oblijevati hladan znoj. Tijelom mi se razlio testosteron kojeg sam valjda brižno čuvao za Brač. Već se odavno nisam tako lako uzbudio.

- Šlušala me ti ili… primijetila je da sam odlutao… - Sjećam se kako nas vi naguzila na Svjetsko prvenstvo… mi se napila u Herenven kada to bilo, ali kasnije imala ljubav s jedan Hrvat, pa sada sve dobro, - završila je monolog, smijući se kao luda i neprestano me hvatajući za ruke i ramena.
-  Naguzila, kažeš? - pokušao sam skrenuti razgovor na seks, misleći da ću je navući ako joj na simpatičan način objasnim kako “naguzila” znači i nešto puno ljepše od pobjede u nogometu. Ali i tu me pročitala i bez srama nastavila.
- Da. Naguzila nogomet, a onda mene naguzila i moj dečko Branko, možda probati kako guzi ti? - opalila je ko iz topa i bez razmišljanja me uhvatila za malog koji je već gotovo izašao iz hlača. Njezin pogled govorio je da ovoga puta neću ostati suh.

- Opa, ti spreman! Ha,ha… - nasmijala se i odmah sve dogovorila, bez da me išta pita…
- Dobro, ti kupila pivo, ja i Mo čekati ispred  - još me jednom pogladila po nabrekloj kurčini i odjurila van. Onako zbunjen brže bolje dohvatio sam gajbu malog Karlovačkog, otrčao do kase, ostavio sto kuna i odjurio van s gajbom prislonjenom na svog malog, ne bi li ga sakrio od znatiželjnika. Sara i Monika sjedile su na haubi svoje žute MX Mazde cabrio. Monika mi se i dalje nije obraćala. Pokazala mi je rukom da odložim gajbu na stražnje sjedalo. Bilo mi je pomalo neugodno jer mi se činilo da joj Sarine avanture baš i nisu najdraže. Dok sam šutke promatrao njezine preplanule grudi, bujne četvorke koje samo što nisu ispale iz preuske majice, pogled mi se spustio u njezino međunožje. Dok je sjedala za volan ostao sam skamenjen; ulazak dugokose sisate ljepotice  u “žućka” otkrio mi je naime i njezino izbrijano ružičasto blago, njezinu veličanstvenu ćelavu pičku. U trenu sam sjedio na mjestu suvozača, spreman na avanturu, a istog časa Monika je već pokrenula svoj seksi bolid. Krenuli smo, a ja nisam imao pojma gdje će me ove dvije luđakinje odvesti. Svejedno, u potpunosti sam se prepustio neizvjesnosti, nadajući se vrhunskom užitku. Sara je i dalje veselo cvrkutala, provlačeći  ruke kroz moju ljetnu jež frizuru, ali pogled mi se nije mogao odvojiti od Monikine pičkice koja je dobrano virila iz zadignute minice. Ludio sam od same pomisli kako joj zaranjam glavu  u vreli bermudski trokut, klizim po nauljenim bedrima, bjesomučno ližem klitoris i sišem tople, guste sokove. Zaustavili smo se samo nekoliko ulica dalje. Sara je objasnila da se tu nalazi stan od tog njenog dečka koji je sada u Herenvenu. Kako uspješna međunarodna razmjena, mislio sam dok smo ulazili u zgradu od kojih dvadesetak katova. Izvozimo jednog nebitnog muškarca, a potpuno besplatno uvozimo dva dugonoga komada, pred kojima se, gotovo bih rekao, sve naše mediteranske ljepotice mogu sakriti. To obavezno treba osloboditi od PDV-a, razmišljao sam u sebi dok smo čekali lift. Mo je nervozno šetkala, valjda psujući nešto na materinjem jeziku, dok je Sara polako počela svojim ručicama gladiti moju guzu.

Od četiri lifta mi smo ušli u najmanji. Spustio sam pive na pod, a Sara je već bila pripijena uz mene i s leđa zavlačila ruke u moje hlače. Jezikom mi prelazila po vratu, mrmljajući nešto meni nerazumljivo, ali intonacija je otkrivala da je više nego zadovoljna onime što je našla u mom “dućanu”. Prepustio sam se i spremno prihvatio igru. Gnječio sam joj tvrde guzove kada se lift zaustavio na 18-tom katu. Dok je Monika otključavala vrata Sara i ja već smo odbacivali odjeću i bili gotovo goli. Kao u transu utrčali smo u stan, a Mo se odmah zaključala u kupaonicu.
Odložio sam pive na trosjedu  u dnevnoj sobi i u trenu  smo se našli na čupavom tepihu. Strgao sam joj  vruće crne gaćice i njezine noge bile su u trenu na mojim ramenima, a moj jezik doboko među njenim usminama. Toliko sam je želio da sam se plašio kako bih joj mogao isisati sve što je itko ikada ištrcao u nju. A takvih je moralo biti mnogo. Jer, Sara je znala što radi. Dok sam usnama obrađivao njen klitoris, divljački mi je natezala kurčinu za koju sam mislio da će puknuti. Počelo mi se crniti pred očima od užitka. Sara je vrištala od zadovoljstva, a zidovi u polupraznoj prostoriji samo su pojačavali krikove njezina užitka. To mi je dalo dodatnu želju da je zadovoljim do boli. Grubo sam je uhvatio za guzove i divljački okrenuo na koljena. Dok se izvijala od uzbuđenja njezina pička je pulsirala od želje. Ali, onda sam ugledao nježni europski šupčić; Sarino dupence bilo je preveliki izazov za mene. Bez razmišljanja sam natečenu karinu  poput krvnika gurnuo u smeđkasti tjesnac. Zaurlala je od bola. Njezini nokti zarili su se moje guzove, koje je odmah počela privlačiti k sebi. Značilo je to da odobrava moje radnje i da želi da ju razjebem do kraja.

Sarino vriskanje privuklo je šutljivu Moniku da provjeri što se događa. Dok sam silovito probijao njenu prijateljicu Monikino otvaranje vrata napravilo je propuh koji je zalupio vrata dnevnog boravka, a staklo se razletjelo u tisuće komadića. U trenu sam se, u gotovo strahu, okrenuo i ugledao Moniku. Stajala je gola na krhotinama, još uvijek mokra od tuširanja. U ruci  je grčevito stiskala sićušne, crvene, svilene gaćice koje još nije stigla navući, i u nevjerici gledala izbezumljenu Saru koja je bez obzira na incident nastavila vrištati i uživati. Bila je potpuno nesvjesna što se oko nje događa. Onako znojav trznuo sam glavom, pozivajući tako Moniku da nam se pridruži. Nije reagirala; samo je nepomično stajala. Jebeš Moniku, pomislio sam i nastavio nabijati kurčinu u Sarin uski šupak, dok se njeno slatko, nježno lice nemilice trljalo o grubi čupavac. Već sam bio spreman do vrha napuniti njezinu guzu svojom kiselkastom, bijelom spermom, kada sam krajičkom oka primijetio Moniku gdje raširenih nogu sjeda na fotelju iza mojih leđa i tiho uzdišući trlja svoju ćelavu picu. Poduža crvenkasta kosa padala je nježno preko njenih bujnih grudi. Izgledala je tako nevino, ali dobro sam znao da se iza maske samozatajnosti krije uspaljena, nezasitna jebačica s pedigreom. Odgurnuo sam ošamućenu Saru s prenapregnutog kurca i na koljenima prišao Monikinoj mačkici. Mirisala je toliko izazovno i djelovala tako moćno dok su joj se grašci znoja slijevali preko ćelavog brežuljka u centar mog zanimanja.
- Come! Lick it...! You nasty… one..! - naredila je povišenim tonom, dok su njene prstenjem nakićene ruke tragale za mojom razornom batinom. Bile su to prve riječi što mi ih je uputila, uopće. Sa zadovoljstvom sam počeo ispunjavati njezine zapovijedi. U tom trenu Sara me opkoračila s leđa i počela se svojim skladnim i čvrstim grudima trljati o Monikine velikanke. Uživale su u strasnom ljubljenju, dahčući sve glasnije i glasnije, ponavljajući pritom neke meni nerazumljive riječi. Sarin šupčić i dalje je bio raširen i pozivao je na još. Izronio sam jezikom iz Monikine slatke pičke i privukao je kroz Sarino međunožje na pod. Naslon fotelje bio je natopljen Monikinim znojem uzbuđenja. Zgrabio sam je za stopala, podigao i raširio njezine nauljene noge te uronio svoj debeli penis u njen nabrekli ružičasti bunar. Osjetivši se zapostavljenom Sara je počela gurati svoje tanke prstiće u guzu. Želio sam ih obje zadovoljiti tako da dobro upamte kako to radimo  mi s ovog tvrđeg kraja Europe. Čim sam ugledao gajbu znao sam da to moram učiniti. Zubima sam otvorio bocu Karlovačkog, eksirao pola, a ostatak izlio u zdjelu s bombonima.

- Ne...moj... no please..! - molećivo je zajecala Sara dok sam joj grlić boce prislanjao na šupak. Nisam se obazirao na njene molbe. Toplina Monikine pičke tjerala me beskompromisno dalje. Nabijao sam joj ga svom snagom, dok su mi jaja udarala u njeno nizozemsko mokro dupe. Monikino glasno uživanje i boca u ruci spremna da prodre u Sarin anus dovele su me do vrhunca. Dok sam punio Mo svojim sjemenom ruka je sama od sebe tjerala bocu u Sarin šupak. Kako je boca sve više ulazila u Sarinu guzu moj je užitak bio jači, a njezino se tijelo savijalo u bolnom grču. Odjednom mi se počelo magliti pred očima i potpuno iscrpljen pao sam kraj Monike koja je još drhtala od orgazma što sam joj podario. Ležao sam u nekom čudnom, gotovo besvjesnom stanju čitavih nekoliko minuta. Kada sam došao sebi Sara je još uvijek nemilice utjerivala Karlovačko u rašireni šupak, a Mo joj je se znalački poigravala s klitorisom. Još u polunesvjesnom stanju moj se mali počeo spremati za novu akciju. Na redu je bio Monikin usamljeni, a tako privlačni anus…

Na moju radost curama se svidjelo naše “druženje” pa smo sličan raspored imali svaki od idućih sedamnaest dana koliko su ostale kod nas. I svaki puta bilo je sve luđe i luđe i luđe… Šef Miro ni danas ne zna za moje avanture “made in EU”, jer, obećao je Mallorcu, Ibizu, Kubanke, a Francuzi samo što nisu potpisali ugovor. Još kad bi znali kakva smo mi jebačka firma… nacija... eh, eh... Francuzi... da firma... Smokva.com

Pa možda to saznaju posredno, preko Holandije...
erotske-price @ 02:36 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Swingeri - oglasi
Nema zapisa.
EROTSKE PRIČE

| Klasične erotske priče |

Duplo golo
- A ne - nasmiješio sam se i grubo je oborio na tlo pa joj utjerao nabubrio penis u usta. Sisala je žestoko i predano da bih što prije krenuo prema njenom međunožju, no nije mi se žurilo, pa je počela sama trljati klitoris. Gurao sam joj batinu u usta što je dublje mogla primiti, pa sam u trenutku maksimalnog uzbuđenja izvukao penis iz njene nasrtljive njuškice i kliznuo preko njenih grudi i trbuha do vlažne pičke i ugurao ga silovito do jaja. Vrisnula je i počela vrtjeti guzovima.
cijela erotska priča >>

| Osobna iskustva |

Bojišnica u vlaku Karlovac - Rijeka
Usisala mi je jezik i uz duboke uzdahe lagano ga grickala bijelim zubima. Objeručke sam je uhvatio za veliku meku guzu i podigao je na mali umivaonik. Sjedila je na njemu raširenih nogu i dok smo bili spojeni poljupcem, užurbano mi otkopčala hlače i izvadila ubojito oružje. Razmaknuo sam joj crne tanke gaćice i zabio joj svoju bajonetu u slinavu pičku. Stezala me vaginalnim mišićima kao da iz mene želi iscijediti sav sok života. Mora da mi je kurac poplavio od tog stiska. Nabijao sam se u nju cijelom svojom dužinom, a ona je svaki moj nalet popratila dubokim uzdahom, dok me svojim punim nogama u crnim čarapama stegla oko struka i grizla me po vratu i licu.
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Doktor za orgazme
Podigao ju je i naslonio na zid, i ponovo se zabio u nju, držeći joj jednu nogu podignutu na svom ramenu, kako bi prodro što dublje. A onda ga je orgazam obuzeo. Još ju je čvršće pritisnuo uz zid, dok se izlijevao u nju. Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta. Osjetila je kako ponovo obuzima strasna slabost i svršila je iznenada, sasvim neočekivano, još jednom
cijela erotska priča >>

| Dominacija i podložnost |
Potčinjenost, bol i užitak
Poskakivala je po mojoj sputanoj batini i doživio sam nevjerojatnu erekciju koju je bol po prsima samo pojačavao. "Što je, psiću, ne voliš vrući vosak? Bio si zločest, moramo te kazniti. Hoćemo li i pulsirajuće koplje natopiti vrelim kapljicama?" pričala je, dok mi je otkopčavala hlače
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Izazov
Dakle, to je to! Glatke stijenke pripile su se uz njegovu osjetljivu kožicu i započele svoju uzbudljivu igru. Najprije polako i nježno, Sandra je lijeno kružila kukovima nabadajući se na njegov ukrućen penis, koji je vrlo dobro znao što treba raditi
cijela erotska priča >>

| Gay priče |
Kava sa šlagom
Ljubio je moj pulsirajući ud, pohlepno ga gutao i sisao. Nekoliko njegovih,pljuvačkom navlaženih prstiju, ubrzo je pronašlo put prema unutrašnjosti moje guze, kružeći tamo sve do bezglasnog jecaja mog vrhunca
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Noć pjene i sokova užitka
Osjetio sam kako mi uvlači kurac u usta. Pušila je tako dobro. Drkala ga je, dirala me po jajima, uvlačila duboko u svoja topla usta. Do grla. Morao sam se nasloniti, trzao sam se od uzbuđenja. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. Odjednom je počela jako drkati, kurac je sada bio tvrd kao kamen. I ona je shvatila da sam blizu. Osjećao sam val topline po cijelom tijelu. Hana je sve brže uvlačila kurac u usta, jako drkala i odjednom sve je izletjelo. Uhvatio sam je za glavu i zabio joj kurac duboko u grlo dok je sperma štrcala u nju. Stisnuo sam zube, sagnuo glavu, sav se povio, a ona me uhvatila objema rukama za guzove i snažno stisnula cijela erotska priča >>

| Lezbijske priče |
Moja mala peting
Ljubila sam je malim poljupcima, dodirivala vrhom jezika i isto se tako brzo povlačila, dok su mi njeni sokovi u malim kapljicama vlažili plahtu. Uživala sam beskrajno i nadala se da neće brzo svršiti, jer nije voljela lizanje nakon orgazma. Nabubreni klitoris izgledao je poput malenog bombončića od jagode
cijela erotska priča >>

| Oralni sex priče |
Pušačica
Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte...
cijela erotska priča >>

| Iskustva vatrenih dama |
Dva lovca na moju mačkicu
Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte...
cijela erotska priča >>
Smokva.com profili
Erotske priče
erotika.blog.hr
Zara, carica jebanja
Gospodarica iz saune
Debeli, mesnati macan
Vruće igre na vrućem otoku
Dionizije, bog dobre jebačine
Stavi pravu stvar na pravo mjesto
Vrela pica kao zamjena za hladnjak
Bludno vjenčanje
Vreća puna seksa
Drhtaji Klarine pohotnice
Strast ljetne noći
Uspaljena cura moga prijatelja
Vatrena plivačica
Užitak dolazi kroz prozor
Linda na ropskoj obuci
Dobrom kurcu nijedna dlaka ne smeta
Podstanarka mojih vrućih snova
Grupnjak
Dama na "monstrumu" prostaka
Black magic woman
Stvorena za razjebavanje
Njoj se mili kada cvili
Grupno bludničenje
Čarobne usne djevojke s Dalekog istoka
Bok susjede, jeste za seks?
Vatrena gimnastičarka
Ponor neslućenih užitaka
Slatke zamke karnevala
Seksi kraljica momačkih večeri
Iz prijateljstva u strast
Uzavreli splet tijela
Dario, 38 godina, arhitekt
Podanik moje strasti
Izazov strepnje
Umjetnica seksa
Prljave strasti
Nasađena na kitu maturanta
Taj strasni predmet požude
Jezik i kurac na mramoru
Tucanje koje život znači
Neponovljiva strast
Strastvena suputnica
Tri (u)bačena koplja
Uigrani dvojac s kormilarkom
erotske-price.bloger.hr Ocjena ispravljena užitkom
Vreća puna seksa
Violetina mišolovka
Alena i dva napaljena
Tko je ševio Lauru M.?
Mirtine usne čarolije
Uspaljena tetka
Žderačica muškog mesa
erotskeprice.blogger.ba Vrela pica kao zamjena za hladnjak
Uspješni lov na žuti muf
Uspaljena cura moga prijatelja
Zimska jebačka idila
Uzdasi u eteru
Prljave strasti
Iz prijateljstva u strast
Njoj se mili kada cvili
Podanik moje strasti
Vatrena gimnastičarka
Strastvena suputnica
Tucanje koje život znači
Stvorena za razjebavanje
erotskeprice.blogspot.com Poklon za Valentinovo
Grupnjak
Dama na "monstrumu" prostaka
Slatke zamke karnevala
Seksi kraljica momačkih večeri
Iz prijateljstva u strast
Uzavreli splet tijela
Dario, 38 godina, arhitekt
Podanik moje strasti
Izazov strepnje
Oglasi
Nema zapisa.
EROTSKE PRIČE
| Fetish priče |
Nastrana nimfomanka
Rasturene kapljice obrušile su se na njezina prsa, a ona je, kao da joj život ovisi o tome, primicala usta sve bliže meni, hvatajući mokraću jezikom. Još uvijek u nevjerici, gledao sam njeno lijepo, nježno lice, obasuto zlaćanim mlazom… Kapljice su klizile s njenih obraza, kao suze, a ona je s izrazom nesvakidašnje pohote gutala… Kada sam završio s pišanjem, zadovoljno se osmjehnula, oblizujući usne
cijela erotska priča >>

| Dominacija i podložnost |
Čarobna domina iz zemlje Oz
Uhvatila me za kosu i nabila me ispod svoje latex haljinice u svoje vlažne gaćice. -Liži me! Jezikom sam prelazio preko njezinih crnih glatkih gumenih gaćica. Nakon nekoliko minuta povukla je povodac i otišli smo uz naredbe: - Uz nogu! Lezi! Puzi!
cijela erotska priča >>

| Lezbijske priče |
Nezaboravan liz
Sad Ivanu diram prstima, dok Marini nabijam svoj ukrućeni jezik sve dublje u njezinu pičku, a ona me nagrađuje obilnim potocima vrućih plodova sreće i nenadmašna užitka. Njezini sokovi cijede se po mojemu licu, i nestaju niz vrat...
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Barbika u raljama seksa
Učinila je to hitro i vrlo vješto, ali je ipak, prije nego što se nabila na njega, nakratko zaplesala mokrom pičkicom po oteklom glaviću, pridržavajući ga pri tome prstima kako joj slučajno ne bi izmakao. A onda, kad ga je primila u cjelosti, ponovo je zamiješala, ali ovoga puta oko njegova debelog korijena. Silna milina koja me preplavila u tim trenicima, tjerala me je da učinim nešto s vlastitim rukama, a kako mi je Barbara bila okrenuta leđima, pa su mi njene dojkice bile malo predaleko, nije mi preostalo ništa drugo nego pljesnuti ju par puta po preslatkom, mršavom dupencetu. - To, bejbi! Uuuuh! Kako dobro miješaš! - ohrabrio sam ju, dok su moji prsti ostavljali crvene tragove na njenim guzovima
cijela erotska priča >>
Index.hr
Nema zapisa.