Vrhunske erotske priče za sve erotske sklonosti
Erotske priče
Blog
nedjelja, travanj 23, 2006
KLASIČNE EROTSKE PRIČE Tada potraži Laurin grimizni cvijet. Laura zadrhti od iščekivanja. Osjeti njegov jezik kako ispituje ulaz u njezinu unutrašnjost, a zatim njegove vrele poljupce oko svog klitorisa, dok je rukama kružio po njezinim guzovima. Laurini uzdasi kroz vezana usta postajali su sve glasniji i učestaliji. Osjeti dodire njegovog kurca po svojim bedrima i međunožju. Ukoči se, a zatim visoko pridigne stražnjicu, nudeći mu se

 Laura M. otključa vrata i uđe u mračni stan. Cijeli dan bila je na poslu. Ujutro završne pripreme za doček strateških inozemnih investitora, zatim doček i ručak, pa prezentacija poslovnog plana koju je proteklih mjesec dana glancala šesnaest sati dnevno, kako bi bila spremna za sva moguća i nemoguća pitanja, nakon toga gostoljubivo upoznavanje investitora sa znamenitostima grada, večera, obilazak noćnih klubova...

Uz najzanosniji osmijeh kojeg je mogla staviti na lice nešto prije ponoći se ispričala neodgodivim poslovima i ostavila Roberta, direktora, da goste spremi na spavanje. Neka taj mamin sin, kojemu je njegova poštovana gospođa mama bila i ostala jedina i najbolja stručna referenca za dolazak na direktorsko mjesto, napravi sam nešto korisno za firmu. Od iscrpljenosti više nije mogla razmišljati hoće li Robert uspjeti nešto zajebati, o tome će razmišljati sutra, ovaj, danas. Sada je samo željela otuširati se i dobro naspavati. Marko se poslijepodne javio iz Beča, zbog magle je zarobljen na aerodromu, tako da će noćas cijeli bračni krevet imati samo za sebe.

 Prepustila se mlazu tople vode, skidajući sa sebe umor i nervozu proteklog dana. Objema rukama trljala se po cijelom tijelu. Kad je došao red na pošumljeni brežuljak među nogama, pomisli na Marka. Nakon godinu dana poznanstva i deset mjeseci seksualne veze, vjenčali su se prije šest mjeseci. Seks je bio sasvim zadovoljavajući, visoke učestalosti, znali su se prasnuti iza stabla lipe kraj župnog ureda, tek da skrate vrijeme do početka predavanja o bračnim odnosima, na samo koji metar od ostalih parova. Na medeni mjesec otišli su u Toskanu, u zakupljenu vilu kraj Firence. Prekrasne krajolike nisu niti vidjeli budući nisu izlazili iz spavaće sobe. Dobro, iz spavaće sobe su izlazili, ali na pameti im je bilo samo vođenje ljubavi, u svakoj prostoriji, na svakoj stepenici, u svakom trenutku. Nakon njih dvoje, ogromni krevet s baldahinom sigurno je morao na generalni remont.

 Marka je na povratku s medenog mjeseca čekala obavijest o zaposlenju u predstavništvu austrijske marketinške tvrtke. Plaća vrtoglava. Mnogo i često je putovao, uglavnom u inozemstvo. Za koji mjesec u izgledu je bila kupovina stana u elitnom dijelu grada. Sve je bilo super. Bilo. Do pred tri mjeseca. Od onda, hm! Marko je i dalje vrlo pažljiv prema njoj, šarmer kao i kad su se upoznali, vjeran. Stalno joj udvara, vrlo predan u krevetu, nježan, uvijek i svugdje jasno pokazuje kako je Laura njegova kraljica, ali... Seks postaje, pa, kako da kaže, nekako dosadan.
 Točno zna: počinje milovanjem stražnje strane vrata, lagani poljupci u usta, obliz njenih usnica od lijevog do desnog ruba, probijanje jezikom, pa poljubac u vrh prćastog nosića, poljupci u vrat dok rukama miluje njezina leđa kroz odjeću, zavlačenje ruku do dojki, obuhvat dojki šakama, snažni pritisak, otkopčavanje grudnjaka, pa spuštanje ruku  niz kralježnicu do stražnjice, zavlačenje u gaćice, stisak guzova, prijelaz na prednju stranu do pažljivo podšišanog brežuljka, tri kružna trljanja, pritisak dlanom, milovanje do pupka, milovanje po trbuhu, penjanje do doline između dojki, lagani prijelaz lijevim dlanom preko desne dojke, podizanje u naručje, odnošenje do spavaće sobe, polaganje na krevet, svlačenje preostale odjeće od nogu prema gore.

Tada bi se i Marko svukao, pažljivo složivši svoju odjeću na noćni ormarić, požudno je gledao deset sekundi, legao pored nje na svoj lijevi bok, zagrlio je desnom rukom i spustio ruku do njezine stražnjice, zavukao ruku među njezina bedra, tjerajući je da ih raširi, namjestio se i sam među njih i ušao u nju. Završivši posao, prevalio bi se kraj Laure nastavljujući je milovati, ali njoj se činilo da to svaki put čini sve više rutinski, uz sve manje strasti, kao da odrađuje dosadni posao kojeg zna da mora obaviti.

 Počinjala se ježiti već na pomisao na takav seks. Standardna kvaliteta proizvoda i usluga je jedno; to se traži, svi na tržištu nastoje postići upravo to. Ali, jebeš seks po planeru, kad redoslijed zbivanja znaš mjesec dana unaprijed. Ispravka. Tri mjeseca unaprijed!

 Pred mjesec dana počela je davati signale da ne bi bilo zgorega unijeti malo začina u njihov seks, ali Marko uopće nije reagirao na pojavu porno časopisa i video kazeta u stanu. Morala se odlučiti za radikalne mjere. Dan prije Markovog odlaska u Beč pobjegla je ranije s posla kako bi došla u stan prije njega. Čekala ga je gola, tek u čizmama do koljena, masturbirajući da se dovede u stanje u kojem bi je i metla poželjela povaliti na mjestu. Ledom iz frižidera kružila je oko bradavica sve dok nisu stršale poput antena, modre od hladnoće. Začuvši ključ u bravi, sjela je na rub kuhinjskog stola, oko obje smrznute bradavice istisnula je šlag iz kojeg su bradavice provirivale poput višanja, zabacila glavu isturajući dojke, namjestila pramenove duge brončane kose da padaju između dojki, razvratno raširila noge kako Marko ni slučajno ne bi propustio primijetiti ponuđeno blaženstvo. Nema šanse da ovo ne upali.

 Marko je ušao, prišao joj, oblizao šlag, podignuo je u naručje, ponio prema spavaćoj sobi, položio na krevet, svukao se položivši pažljivo odjeću na noćni ormarić, požudno je gledao deset sekundi, prišao joj... i tada ga je Laura bijesno svom snagom razvalila volejem u jaja. Skočila je s kreveta, dok se Marko previjao na tepihu pokušavajući doći do zraka. Poput furije izjurila je iz sobe do telefona, nazvala taksi, pokupila Markove stvari za put i bacila ih u hodnik. Kad je taksist došao, zamolila ga je da još golom Marku pomogne do kola i odveze ga u najdalji hotel. Taksist je klimao glavom, gutajući Lauru pogledom. Vidio je već svašta, ali ovo je bilo prvi put da vozi golog supruga kojeg iz stana izbacuje gola supruga, i to ovako lijepa, dodatno proljepšana gnjevom. Razjarena Laura nije niti primjećivala svoju golotinju. Nije mu bilo jasno što je skrivio taj jadni idiot koji se stalno drži za jaja, ali nije ni bitno. Samo neka ona njemu plati. Prizor gole Laure, kako se poput mačke kreće po stanu, bio mu je dodatna napojnica.

 Iz tuša je tekla hladna voda. Potrošila je svu toplu. Naježena, istupila je iz kabine. Trljanje ručnikom vratilo je toplinu. Prolazeći gola prema dnevnom boravku začuje šum. Prije nego se uspjela okrenuti, osjeti vlažnu krpu na nosu i ustima. Kad se vratila svijesti, shvati da leži na leđima na svom krevetu, vezanih raširenih ruku i nogu. Na nogama bile su joj čizme, one u kojima je ispratila Marka. Mogla se donekle micati, jer remenje nije bilo sasvim zategnuto, no nije se mogla osloboditi. Netko je bio iznad nje. Nije mogla odrediti tko. Lice i oči pokrivala joj je još vlažna kosa, učvršćena maramom kojom su joj bila vezana usta, a svjetlo u sobi nije bilo upaljeno. Nije mogla vidjeti, ali pretostavljala je da u sobu prodire slabo svjetlo uličnih lampi. Osjećala je dodir čvrstih ruku kako ispitivački prelaze preko njezinog tijela, mjereći ga sve od ruba čizama do vrata. Činio je to užasno sporim, širokim pokretima, kao da mu pripada sve vrijeme ovog svijeta, kao da ima potpuno pravo biti ovdje. Promrmljala je:
“M’ko?!”
Osjetila je prst na ustima i čula prigušeno:
“Psst!”

Nepoznati je prekoračio preko njezinih bokova i kleknuo. Osjećala je njegov teški penis na svom pupku. Sad je bila sigurna i što je čeka. Položio je dlanove s obje strane njezinog vrata, nježno ga gladeći. Palcima je lagano pritisnuo udubinu u korijenu vrata. Laura se uplaši. Što ako je želi zadaviti? Ali, ne. Njegovo polukružno glađenje prenijelo se na ramena. Stalno je bio u dodiru s Laurinim tijelom, vraćajući se na početno mjesto, trepereći prstima po koži. Sustavno obrađujući svaki djelić Laurine kože, polako se spuštao na niže. Zaobišao je dojke, nastavljajući gladiti rebra s obje strane, spajajući pokrete na ošitu i nastavljajući gladiti ravni Laurin trbuh.

 Iako vezana, Laura se fizički osjećala sve ugodnije. Postajala je sve sigurnija da uljez nema smrtonosne ili slične namjere prema njoj. Pretpostavljala je da će prije ili kasnije doći do snošaja, zašto bi inače oboje bili goli, a iz dosadašnjeg uljezovog ponašanja ponadala se da nije klasični silovatelj, da će htjeti snošaj postići uz njezinu privolu, te da bi ga mogla odgovoriti ukoliko uspije osloboditi usta za govor. Stoga je odlučila da se više neće  zamarati pokušajima otimanja. Prvo, već je ustanovila da od toga nema koristi. Drugo, možda time stekne uljezovo povjerenje, pa joj on oslobodi ruke ili barem jednu ruku. A tada... Treće, ako je to neki jadnik koji se pali na osjećaj vlastite moći i žrtvine bespomoćnosti, onda mu barem neće priuštiti to zadovoljstvo. Neka izvoli cijeli posao obaviti sam.

 Došavši do Laurinog pupka, pokreti su prestali. Oba dlana položio je na njega, pazeći da ga ne pritisne, tek  dotičući Laurinu kožu, čekajući da se Laura potpuno smiri. Njezino disanje se mijenjalo: isprekidano i nervozno u početku, postajalo je sve mirnije, sve dublje i opuštenije. Grudi su joj se sve ravnomjernije podizale i spuštale. Nastavio je. Blagim pokretima došao je do unutrašnje strane zbog veza raširenih bedara i nastavio ih milovati, polako se spuštajući prema koljenima. Cijelo vrijeme bio je u kontaktu s Laurinim tijelom, niti jednog trenutka ne prekidajući dodir svojih dlanova s njezinom kožom.

 Prešao je na vanjsku stranu nogu, polako se penjući prema bedrima. Došavši do stražnjice, podvuče ruke pod Laurine guzove, pojačavši pritisak. Osjetivši dlanove između guzova, kako masiraju prorez uz i iznad anusa, lagano ga dotičući, Laura tiho zastenje. Ovi dodiri su joj godili, nesvjesno, počinjala im se prepuštati. Razum se opirao, ali tijelo ih je prihvaćalo, počinjalo tražiti i nestrpljivo iščekivati nastavak. Sagnuo se nad nju, gotovo naliježući na njezine grudi svojim prsima, rukama podvučenima pod Laurina leđa, milujući joj cijelu liniju kralježnice do vrata. Na te dodire nehotice je izvila leđa. Čvršće ju je obuhvatio oko struka, malo je privlačeći prema sebi, i rastvorenim usnama obuhvatio lijevu bradavicu. Stresla se kad je jezikom bradavicu lagano pritisnuo o zube.

Zastenje, sve se više izvijajući gornjim dijelom tijela. Kao da skapava od žeđi, sisao je njezine bradavice, jednu po jednu, palucajući jezikom po njima. Osjećala je njegovu groznicu, prelazila je i na nju. Prestane sisati, nježno je položi na plahte, i spusti se naniže. Sada je milovao Laurin brežuljak, nježnim, grubim, polaganim, brzim, laganim i čvrstim pokretima. Svakakvim pokretima! Zastane, držeći oba dlana na brežuljku, prenoseći svoju toplinu na njega. Tada potraži Laurin grimizni cvijet. Laura zadrhti od iščekivanja. Osjeti njegov jezik kako ispituje ulaz u njezinu unutrašnjost, a zatim njegove vrele poljupce oko svog klitorisa, dok je rukama kružio po njezinim guzovima. Laurini uzdasi kroz vezana usta postajali su sve glasniji i učestaliji. Osjeti dodire njegovog kurca po svojim bedrima i međunožju. Ukoči se, a zatim visoko pridigne stražnjicu, nudeći mu se. Ali, usprkos njezinom očekivanju, ne desi se ništa. Uz samo uho začuje šapat:
“Budi mirna! Ne miči se!”

Pritisne joj ruku u madrac i odveže je, zatim i drugu. Čvrsto je držeći za ruke, natjera je da se podigne u sjedeći položaj, a zatim joj poveže ruke na leđima. Još uvijek vezanih nogu, natjera je da se okrene gornjim dijelom tijela i legne potrbuške. Odveže joj usta i odmakne kosu s lica. Laura se pokuša pomaknuti i pogledati tko je on, ali bio je spreman na takav pokušaj. Priklješti joj glavu i ponovo šapne:
“Ne miči se ili ću morati biti grub!”
Laura klimne. Poveže joj oči širokim povezom. Laura upita:
“Marko, jesi li to ti?”

Nije dobila odgovor. Umjesto njega, osjetila je njegove ruke na svojim ramenima kako ih miluju, njegove usne kako ih ljube. Milovao je i ljubio svaki djelić Laurinih leđa, vezane ruke, prst po prst, spuštajući se prema stražnjici. Drhtaji koji su obuzimali Lauru nisu bili od straha i tjeskobe, uzbuđeno je iščekivala nastavak ove igre. Prekrivao je poljupcima obje polutke njezine stražnjice, istovremeno ih milujući i blago gnječeći, poigravao se dodirujući njezin anus, ljubeći ga i ližući. Laura je stenjala, uvijajući se cijelim tijelom kao pod strujnim udarima. Nježno je okrene na leđa.
“Što čekaš? Jebi me već jednom!”, plačno zaviče, pridižući ovlažena bedra.

Pomiluje je po licu, stavi joj prst na usta i poljubi je dubokim vlažnim poljupcem. Svojim jezikom potraži njezin. Laura mu uzvrati strašću kakvu već mjesecima nije osjećala. Nije bila sigurna tko je on, ali osjećala je da mu je stalo do nje. Podsjećao je na Marka na početku njihove veze, ali ovaj je bio mnogo strpljiviji i polaganiji, iako se strast iskazivala u svakom njegovom pokretu.

 Osjetila je da je ustao s kreveta. Nedugo zatim se vratio i prislonio glatko hladno staklo uz Laurinu kožu, polako ga povlačeći po njoj. Prstom joj prijeđe preko usana, rastvarajući ih, a zatim Laura osjeti njegov prst u svojim ustima. Obuhvati ga i shvati da je umočio prst u med. Polagano ga je sisala, med joj još nikada nije bio toliko sladak. Glavom joj proleti:
“Kako zna gdje držimo med? Jako se brzo vratio!”
Osjeti kapanje meda po bradavicama i dojkama, a zatim kako ga prstom razmazuje po njoj. Ubrzo opet osjeti medom namazani prst na usnama. Ponovo ga poliže, a zatim osjeti kako on liže med s njenih dojki, bradavica, udubine između dojki, korijena vrata, trbuha, kako jezikom izvlači med iz njezinog pupka, a onda i kako joj noge više nisu vezane. Međutim, nije pokušala bježati ili se otimati. Željela ga je, ma tko bio.
“Jebi me! Molim te.”

Bio je opružen uz nju, milujući joj i ljubeći cijelo tijelo. Stenjala je, nastojeći se okrenuti prema njemu i nedvosmisleno pokazati što želi. Ali, njemu se nije žurilo. Stalnim milovanjem i poljupcima podizao je Laurinu temperaturu sve do trenutka kad je Laura shvatila da je upravo dosegla vrhunac. Upravo je spoznala da joj za postizanje orgazma s muškarcem nije potreban snošaj, niti kunilingus.

 Konačno, osjeti ruke ispod svoje stražnjice kako joj podižu bedra, a zatim i kurac kako polagano i odlučno prodire u nju. Zadovoljno krikne. Prožimali su je snažni trnci, dok je stezala toliko željeni kurac u sebi. Njegove ruke penjale su se prema njezinim leđima. Privuče je u zagrljaj i podigne u naručje. Obavije mu noge oko bedara. Ponio ju je iz sobe i posjeo u stolicu za ljuljanje u dnevnom boravku. Nastavili su voditi ljubav polaganim, ujednačenim ritmom. Halapljivo je tražila njegove usne u trenucima kad bi prestajao ljubiti njezine grudi, ramena, grickati vrat...

 Upravo se opuštala nakon još jednog orgazma, kad na nosu i ustima osjeti vlažnu krpu. Kad se vratila svijesti, ležala je u krevetu, slobodnih ruku, bez poveza na očima, u svilenoj spavaćici, pod pokrivačem. Okrene glavu prema prozoru, a zatim se zagleda u strop. Prijeđe rukom preko čela. Polako se prisjećala onog što se dešavalo. Začuje disanje s druge strane kreveta. Kao oparena, pogleda izvor disanja. Gotovo s čuđenjem ustanovi da je to usnuli Marko. Zagleda se u muža, privije se uz njega, nježno ga zagrli i poljubi. Marko se u snu promeškolji, a Laura tiho upita:
“Jesi li to bio ti?”
 Nije dobila odgovor. Možda će ga jednom i dobiti. Sada ne. Smokva.com
erotske-price @ 00:38 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Swingeri - oglasi
Nema zapisa.
EROTSKE PRIČE

| Klasične erotske priče |

Duplo golo
- A ne - nasmiješio sam se i grubo je oborio na tlo pa joj utjerao nabubrio penis u usta. Sisala je žestoko i predano da bih što prije krenuo prema njenom međunožju, no nije mi se žurilo, pa je počela sama trljati klitoris. Gurao sam joj batinu u usta što je dublje mogla primiti, pa sam u trenutku maksimalnog uzbuđenja izvukao penis iz njene nasrtljive njuškice i kliznuo preko njenih grudi i trbuha do vlažne pičke i ugurao ga silovito do jaja. Vrisnula je i počela vrtjeti guzovima.
cijela erotska priča >>

| Osobna iskustva |

Bojišnica u vlaku Karlovac - Rijeka
Usisala mi je jezik i uz duboke uzdahe lagano ga grickala bijelim zubima. Objeručke sam je uhvatio za veliku meku guzu i podigao je na mali umivaonik. Sjedila je na njemu raširenih nogu i dok smo bili spojeni poljupcem, užurbano mi otkopčala hlače i izvadila ubojito oružje. Razmaknuo sam joj crne tanke gaćice i zabio joj svoju bajonetu u slinavu pičku. Stezala me vaginalnim mišićima kao da iz mene želi iscijediti sav sok života. Mora da mi je kurac poplavio od tog stiska. Nabijao sam se u nju cijelom svojom dužinom, a ona je svaki moj nalet popratila dubokim uzdahom, dok me svojim punim nogama u crnim čarapama stegla oko struka i grizla me po vratu i licu.
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Doktor za orgazme
Podigao ju je i naslonio na zid, i ponovo se zabio u nju, držeći joj jednu nogu podignutu na svom ramenu, kako bi prodro što dublje. A onda ga je orgazam obuzeo. Još ju je čvršće pritisnuo uz zid, dok se izlijevao u nju. Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta. Osjetila je kako ponovo obuzima strasna slabost i svršila je iznenada, sasvim neočekivano, još jednom
cijela erotska priča >>

| Dominacija i podložnost |
Potčinjenost, bol i užitak
Poskakivala je po mojoj sputanoj batini i doživio sam nevjerojatnu erekciju koju je bol po prsima samo pojačavao. "Što je, psiću, ne voliš vrući vosak? Bio si zločest, moramo te kazniti. Hoćemo li i pulsirajuće koplje natopiti vrelim kapljicama?" pričala je, dok mi je otkopčavala hlače
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Izazov
Dakle, to je to! Glatke stijenke pripile su se uz njegovu osjetljivu kožicu i započele svoju uzbudljivu igru. Najprije polako i nježno, Sandra je lijeno kružila kukovima nabadajući se na njegov ukrućen penis, koji je vrlo dobro znao što treba raditi
cijela erotska priča >>

| Gay priče |
Kava sa šlagom
Ljubio je moj pulsirajući ud, pohlepno ga gutao i sisao. Nekoliko njegovih,pljuvačkom navlaženih prstiju, ubrzo je pronašlo put prema unutrašnjosti moje guze, kružeći tamo sve do bezglasnog jecaja mog vrhunca
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Noć pjene i sokova užitka
Osjetio sam kako mi uvlači kurac u usta. Pušila je tako dobro. Drkala ga je, dirala me po jajima, uvlačila duboko u svoja topla usta. Do grla. Morao sam se nasloniti, trzao sam se od uzbuđenja. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. Odjednom je počela jako drkati, kurac je sada bio tvrd kao kamen. I ona je shvatila da sam blizu. Osjećao sam val topline po cijelom tijelu. Hana je sve brže uvlačila kurac u usta, jako drkala i odjednom sve je izletjelo. Uhvatio sam je za glavu i zabio joj kurac duboko u grlo dok je sperma štrcala u nju. Stisnuo sam zube, sagnuo glavu, sav se povio, a ona me uhvatila objema rukama za guzove i snažno stisnula cijela erotska priča >>

| Lezbijske priče |
Moja mala peting
Ljubila sam je malim poljupcima, dodirivala vrhom jezika i isto se tako brzo povlačila, dok su mi njeni sokovi u malim kapljicama vlažili plahtu. Uživala sam beskrajno i nadala se da neće brzo svršiti, jer nije voljela lizanje nakon orgazma. Nabubreni klitoris izgledao je poput malenog bombončića od jagode
cijela erotska priča >>

| Oralni sex priče |
Pušačica
Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte...
cijela erotska priča >>

| Iskustva vatrenih dama |
Dva lovca na moju mačkicu
Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte...
cijela erotska priča >>
Smokva.com profili
Erotske priče
erotika.blog.hr
Zara, carica jebanja
Gospodarica iz saune
Debeli, mesnati macan
Vruće igre na vrućem otoku
Dionizije, bog dobre jebačine
Stavi pravu stvar na pravo mjesto
Vrela pica kao zamjena za hladnjak
Bludno vjenčanje
Vreća puna seksa
Drhtaji Klarine pohotnice
Strast ljetne noći
Uspaljena cura moga prijatelja
Vatrena plivačica
Užitak dolazi kroz prozor
Linda na ropskoj obuci
Dobrom kurcu nijedna dlaka ne smeta
Podstanarka mojih vrućih snova
Grupnjak
Dama na "monstrumu" prostaka
Black magic woman
Stvorena za razjebavanje
Njoj se mili kada cvili
Grupno bludničenje
Čarobne usne djevojke s Dalekog istoka
Bok susjede, jeste za seks?
Vatrena gimnastičarka
Ponor neslućenih užitaka
Slatke zamke karnevala
Seksi kraljica momačkih večeri
Iz prijateljstva u strast
Uzavreli splet tijela
Dario, 38 godina, arhitekt
Podanik moje strasti
Izazov strepnje
Umjetnica seksa
Prljave strasti
Nasađena na kitu maturanta
Taj strasni predmet požude
Jezik i kurac na mramoru
Tucanje koje život znači
Neponovljiva strast
Strastvena suputnica
Tri (u)bačena koplja
Uigrani dvojac s kormilarkom
erotske-price.bloger.hr Ocjena ispravljena užitkom
Vreća puna seksa
Violetina mišolovka
Alena i dva napaljena
Tko je ševio Lauru M.?
Mirtine usne čarolije
Uspaljena tetka
Žderačica muškog mesa
erotskeprice.blogger.ba Vrela pica kao zamjena za hladnjak
Uspješni lov na žuti muf
Uspaljena cura moga prijatelja
Zimska jebačka idila
Uzdasi u eteru
Prljave strasti
Iz prijateljstva u strast
Njoj se mili kada cvili
Podanik moje strasti
Vatrena gimnastičarka
Strastvena suputnica
Tucanje koje život znači
Stvorena za razjebavanje
erotskeprice.blogspot.com Poklon za Valentinovo
Grupnjak
Dama na "monstrumu" prostaka
Slatke zamke karnevala
Seksi kraljica momačkih večeri
Iz prijateljstva u strast
Uzavreli splet tijela
Dario, 38 godina, arhitekt
Podanik moje strasti
Izazov strepnje
Oglasi
Nema zapisa.
EROTSKE PRIČE
| Fetish priče |
Nastrana nimfomanka
Rasturene kapljice obrušile su se na njezina prsa, a ona je, kao da joj život ovisi o tome, primicala usta sve bliže meni, hvatajući mokraću jezikom. Još uvijek u nevjerici, gledao sam njeno lijepo, nježno lice, obasuto zlaćanim mlazom… Kapljice su klizile s njenih obraza, kao suze, a ona je s izrazom nesvakidašnje pohote gutala… Kada sam završio s pišanjem, zadovoljno se osmjehnula, oblizujući usne
cijela erotska priča >>

| Dominacija i podložnost |
Čarobna domina iz zemlje Oz
Uhvatila me za kosu i nabila me ispod svoje latex haljinice u svoje vlažne gaćice. -Liži me! Jezikom sam prelazio preko njezinih crnih glatkih gumenih gaćica. Nakon nekoliko minuta povukla je povodac i otišli smo uz naredbe: - Uz nogu! Lezi! Puzi!
cijela erotska priča >>

| Lezbijske priče |
Nezaboravan liz
Sad Ivanu diram prstima, dok Marini nabijam svoj ukrućeni jezik sve dublje u njezinu pičku, a ona me nagrađuje obilnim potocima vrućih plodova sreće i nenadmašna užitka. Njezini sokovi cijede se po mojemu licu, i nestaju niz vrat...
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Barbika u raljama seksa
Učinila je to hitro i vrlo vješto, ali je ipak, prije nego što se nabila na njega, nakratko zaplesala mokrom pičkicom po oteklom glaviću, pridržavajući ga pri tome prstima kako joj slučajno ne bi izmakao. A onda, kad ga je primila u cjelosti, ponovo je zamiješala, ali ovoga puta oko njegova debelog korijena. Silna milina koja me preplavila u tim trenicima, tjerala me je da učinim nešto s vlastitim rukama, a kako mi je Barbara bila okrenuta leđima, pa su mi njene dojkice bile malo predaleko, nije mi preostalo ništa drugo nego pljesnuti ju par puta po preslatkom, mršavom dupencetu. - To, bejbi! Uuuuh! Kako dobro miješaš! - ohrabrio sam ju, dok su moji prsti ostavljali crvene tragove na njenim guzovima
cijela erotska priča >>
Index.hr
Nema zapisa.